Bevestigingsdienst ds. G. Bleijenberg

4 juni 2023
15:00 tot 16:00

Bevestigingsdienst Ds. Gijs Bleijenberg

4 juni 2023
15:00 tot 16:00
Locatie
Ontmoetingskerk
Kanaalstraat 21
Heerde

Bevestigingsdienst Ds. Gijs Bleijenberg

We nodigen u allen uit voor de bevestigingsdienst van ds Bleijenberg op 4 juni a.s. De dienst is in de ontmoetingskerk aan de kanaalstraat 21 en begint om 15 uur. We vragen de mensen uit Heerde en nabij Heerde zoveel mogelijk met de fiets te komen gezien de beperkte parkeerruimte.
Het belooft een bijzondere dienst te worden waarin ds. Pim Verhoef uit Nijkerk de bevestiging tot bondspredikant zal verzorgen. Ook de inzegening en handop- legging door meerdere mensen zal een speciaal moment worden...
Ds. Verhoef is oud stagebegeleider van ds. Bleijenberg en er zijn nog altijd warme contacten.
Er is muzikale medewerking van meerdere gemeenteleden.
Er is deze middag kinderoppas aanwezig. Na de dienst is er koffie en gelegenheid ds. Bleijenberg de hand te schudden. We verwachten u allen in deze bijzondere dienst!

Dienst online meebeleven via Kerkdienstgemist van de Ontmoetingskerk


Heb je vragen over deze dienst of wil je meer informatie, neem dan contact op met onze secretaris via het contactformulier

Ben je op zoek naar de roosters en of je een taak hebt in deze dienst, deze zijn in te zien wanneer je op de site inlogt. Een inlog voor gemeenteleden is aan te vragen bij de ledenadministratie,dit kan via het contactformulier, optie aanvraag login website.

Contactfomulier


Locatie
Ontmoetingskerk
Kanaalstraat 21
Heerde